De meerwaarde van onze Talenten Evaluatie

Een talentenevaluatie gaat verder dan het testen van iemands vaardigheden of het vaststellen van competentie gebieden. Een mens laat zich eenvoudigweg niet vangen in een model van 4 of 9 competenties of in een kleurendiagram. Dat geeft een indicatie. Maar ieder mens is immers uniek. Daarom meten we 27 Talenten. Het unieke van onze Talenten Evaluatie zit in het feit dat wij:

  • uw unieke talentencombinatie meten; uw specifieke slagkracht weten; uw blinde vlek vaststellen en iets zeggen over uw bestemming.
  • de vertaalslag maken naar fasen van bedrijfsvoering. We kunnen dus expliciet aangeven en iets voorspellen over uw inzetbaarheid in de organisatie. Wat is uw bereik? Behoud u uw klantenaandeel? Bent u goed in strategie of teamwork? Kortom; wij voorspellen iets over uw rendement. Als ondernemer is dat bijzonder handig, want u ziet direct waar het rendement van uzelf en van uw team verbeterd kan worden.
  • elk talent hebben vertaald naar een (klanten)behoefte bij de ander. Zo bent u in staat goed in te schatten met welke collega’s en klanten u het beste samenwerkt. Dus: welke type klanten u het snelst aan u weet te binden. Zo kan u een specifieke doelgroepenbeleid ontwikkelen.

Het unieke van de SVision medewerkers is dat wij u niet alleen testen, maar daarna ook in beweging weten te krijgen. Wij kunnen u laten excelleren en uw marktpositie helpen verbeteren. Daar hebben wij specifieke trainingsmodules voor.