Werving en selectie van talentvolle medewerkers

Mensen zijn de belangrijkste schakel in uw organisatie en het invullen van vacatures behoort daarmee tot de belangrijkste beslissingen die u zult nemen. SVision begeleidt u stap voor stap in elke fase van het selectieproces, zodat u de beslissing zo zorgvuldig mogelijk kunt nemen. 
Het aantrekken (werven) van medewerkers is voor de meeste organisaties geen probleem. Het selecteren van de juiste medewerker voor de 'job' is vaak moeilijker. In de praktijk worden er regelmatig verkeerde keuzes gemaakt. Het aantrekken van medewerkers vraagt een investering van uw organisatie. Een snelle en betrouwbare voorselectie van sollicitanten voor de vacature is dus geen overbodige luxe.  Op basis van een beknopte talentenscan stellen wij een competentieprofiel en een degelijk selectieadvies voor u op. 
Daarnaast geven wij u een coaching advies voor de nieuwe medewerker, zodat u maximaal profiteert van zijn of haar talenten.
Voor het MKB is dit een zeer beproefde methode gebleken. Opdrachten worden uitgevoerd conform de NIP code van het Nederlands Instituut van Psychologen en de regels van de Arbeidsvoorzieningswet. Arbeidsbemiddelings vergunning nummer: CBA/A 92.0109.

Printversie PDF leaflet Werving en selectie personeel