Siebe Slagter, organisatieadviseur, trainer en certified coach

Siebe studeerde chemische technologie in Groningen en bedrijfskunde aan de Universiteit van Lincolshire and Humbersite. Voor zijn Masters degree won hij een Europese onderzoeksprijs voor de praktische toepasbaarheid. Iets wat hem nu ook nog steeds typeert in zijn werk: gaan voor het hoogst haalbare en zorgen dat er een vertaalslag naar de praktijk komt. Wat kunnen we ermee en wat levert het op.
In het begin van zijn loopbaan werkte hij als adviseur en daarna als directeur voor een keurmerkinstelling in Nederland. Kwaliteit van organisaties verbeteren en zichtbaar maken voor de buitenwacht.
Vanuit zijn adviespraktijk op het gebied van selectie, inzet en ontwikkeling van mensen ontwikkelde Siebe specifieke programma’s voor het sterk positioneren van ondernemers en hun onderneming (Corporate Identity) en professionals. Sinds 2007 is hij werkzaam als zelfstandig strategie consultant en personal coach. Met zijn achtergrond in (bedrijfs)psychologie en zijn commerciële ervaring in diverse (internationale) organisaties coacht hij directieleden, ondernemers en professionals op leiderschap.

Competenties van Siebe:

  • Adviseren van ondernemers bij de selectie en inzet van managers en medewerkers;
  • Trainen en adviseren van managementteams;
  • Ontwikkelen van ondernemingsstrategieën;
  • Persoonlijk coachen van directeuren, professionals en leidinggevenden;
  • Dagvoorzitter en spreker op congressen.